De gezichten achter ‘Van Pelt Projects’

Patrick van Pelt
Na het afronden van mijn technische opleiding ben ik direct aan de slag gegaan in de scheepsbouw. Ik ben gestart met kleinschalige ijzerwerk- projecten zoals kabelbanen. Daarna heb ik bij diverse firma’s (zoals Nacap, HPS, Bakker Sliedrecht) ervaring opgedaan met pijpleidingen, projectmanagement en engineering, zowel in de scheepsbouw als industrie. In 2012 ben ik als zelfstandige gestart en heb een bijdrage mogen leveren aan mooie projecten zoals Oleg Strashnov , Vessel Subsea en vele andere projecten voor o.a. Heerema, Huisman, Allseas, Akzo, DSM en Q8. Op dit moment ben ik werkzaam voor de Deme Group / Tideway op de Livingstone als Site Superintendent. Het co√∂rdineren van zo een prestigieus project is iets waar ik al mijn enthousiasme in kwijt kan! “Nancy Hollander
Tot 2016 ben ik bij meerdere bedrijven in verschillende functies werkzaam geweest. In alle functies liepen commercie (inkoop en/of verkoop), e-marketing en projectmatig werken als rode draad door mijn werkzaamheden heen. Door de interesse naar projectmatige opdrachten en door de ambitie om zelf een bedrijf te starten ben ik begin 2016 Punkt Support gestart. De afgelopen jaren heb ik bij bedrijven een bijdrage mogen leveren aan mooie projecten en heb ik functies tijdelijk overgenomen van personen die met langdurig verlof waren. Iedere opdracht is anders, en dat is juist wat mijn werk zo leuk maakt! Onverwachte uitdagingen, verschillende ERP systemen en verschillende marktsegmenten zorgen voor veel afwisseling en uitbreiding van mijn kennis

Heeft u een vraag of wilt u een kennismakingsgesprek inplannen neem dan contact op!